• Foxeer Right Angle Adapter SMA to SMA

SMA to SMA right angle adapter, pure copper, good antioxidant ability.

Foxeer Right Angle Adapter SMA to SMA

  • Производител: Foxeer
  • Код на продукта: sma to sma
  • Наличност: В наличност
  • 3.00лв.